top of page

TOTAALRENOVATIES

Verbouwen, er komt heel wat bij te kijken. De afgelopen jaren heeft Rm Concepts zich bewezen als een zeer vakkundig en betrouwbaar bedrijf. Niet alleen renoveren, maar ook een goede verstandhouding met de klant is voor ons een prioriteit. Want een tevreden klant is de beste reclame voor je bedrijf.

Renoveren vraagt om vakmanschap en kennis, volgens de regels der kunst, met oog voor detail en met de beste materialen en door de beste vakmannen geplaatst. Alsook een strikte planning is van groot belang bij een totaalrenovatie. U handelt rechtstreeks met de aannemer zelf, zonder tussenpersonen. Dit garandeert een vlotte renovatie van uw woning, waarbij U rechtstreeks in contact staat met de uitvoerder van uw werken.

Rm Concepts werkt ook nauw samen met gespecialiseerde onderaannemers. Zij staan mee aan de basis van een goed afgeleverd project of geleverde diensten.

Na de renovatie woon je in een gloednieuw huis dat beter geïsoleerd is en aan de laatste energienormen beantwoordt. Je woont voortaan zeer energiezuinig wat je uiteraard merkt aan je energiefactuur. Daarom duurzaam renoveren betekent rekening houden met de toekomst en garandeert een lange termijnoplossing. 

Bijkomend voordeel : De waarde van je woning stijgt aanzienlijk zodat je meer geld krijgt bij een eventuele verkoop.

Wenst U meer informatie over onze werkwijze aarzel dan niet en neem contact met ons op.

IMG_1548.jpeg
bottom of page