top of page

KEUKENS

Een keukenrenovatie vraagt om de nodige voorbereiding en planning. Je keuken renoveren is dus een hele klus waar je best niet onbezonnen aan begint.

De keuken is het kloppend hart van uw woning. Elke dag vertoeven we hier.

Rm Concepts regelt alles van A tot Z. Afbraak van uw bestaande keuken, aanpassing elektriciteit en sanitaire leidingen, vloerwerk en faience tot verlichting, alle gyprocwerken. Kortom alle werken die bij de keukenrenovatie bijhoren.

ZOLDERRENOVATIE

Een zolder kan een extra slaapkamer worden of een extra badkamer maar ook eventueel een extra speelkamer voor de kinderen.  Deze plek wordt vaak gebruikt voor de opslag van kledij, speelgoed e.d. Het is doorgaans ook niet de meest gezellige plek van de woning, weinig ramen waardoor het erg donker is. Toch is het meestal een vrij grote ruimte waar heel wat potentiële mogelijkheden in zitten. Door de zolder te laten renoveren kan men een beschikbare ruimte creëren. Door op de juiste plek een dakraam te plaatsen kan de zolder er compleet anders uit zien.  

Van een donkere opslagplaats naar een frisse lichte kamer. Met gyproc kan U deze ruimte mooi afwerken in een mum van tijd . Gyproc is ideaal om uw zolderruimte af te werken. Wil je de kamers herindelen op een snelle en efficiënte manier dan zijn scheidingswanden in gyproc een echte aanrader.

Ook het plaatsen van leidingen, schakelaars, inbouwspots e.d. is kinderspel in deze wanden en plafonds.

Zware constructies zoals zwevende badkamermeubels of tv's kunnen perfect geplaatst worden tegen een gyprocwand.  Uw muren en plafonds zijn meteen egaal en klaar voor de schilder.

Door tijdens de renovatie van uw zolder direct uw dak te laten voorzien van de nodige hoogwaardige dakisolatie bespaart U uiteraard op uw energiefactuur. Dit draagt ook bij aan de EPC waarde van uw woning.

RM CONCEPTS bv
Klinkaardstraat 182
2950 Kapellen
0476/26 35 52
0493/62 01 98
info@rmconcepts.be
OPENINGSUREN:
van Ma tot Vrij
van 7u30 tot 20u
bottom of page